Szolgáltatásaink

Biztonsága nálunk jó kezekben lesz!

Magyarországon egyedülálló módon kínálunk komplex tűzvédelmi szolgáltatás csomagot tűzvédelmi rendszerek tervezésétől kezdődően, számítógépes tűz- és füstterjedés szimuláción át, tűzvédelmi tanácsadásig és szakértésig. Keressen minket bizalommal!

TŰZMODELLEZÉS

A számítógépes tűzmodellezés hazánkban egyre inkább elterjedőben van, ez nem is csoda, hiszen előnyeit nem csak a tűzmegelőzés, beavatkozás, tűzoltás és mentés terén lehet kamatoztatni, hanem a gazdaságosság területén is. Ebben nyújtunk egyedülálló szolgáltatást.

GENERÁL TŰZVÉDELMI TERVEZÉS

Teljeskörű jogszabályi megfelelőséggel elvégezzük építményéhez, beruházásához a generál tűzvédelmi tervezés feladatait. Szolgáltatásunk A-tól Z-ig mindent tartalmaz, a tűzvédelmi tervdokumentációtól az oltórendszer tervezéséig.

TŰZVÉDELMI SZAKÉRTÉS ÉS SZAKTANÁCSADÁSS

Tudja Ön, hogy vállalkozásának milyen tűzvédelmi kötelezettségei vannak, és hogy ezeknek hogyan tehet eleget? Egyedi igények merültek fel, esetleg eltéréseket kellene kezelnie? Ebben nyújt segítséget szakértő szolgáltatásunk.

ÉPÜLETSZERKEZETEK TŰZVÉDELME

Kulcsfontosságú, hogy tűzvédelmi tevékenysége pontosan illeszkedjen épületszerkezetéhez. Az acélszerkezet, üvegszerkezet, faszerkezet más és más kihívásokat támaszt. Ehhez nyújtunk mi egyedi, testre szabott megoldásokat.